Lindi më 4 prill 1929, në Belsh. Me vendim nr. 7, 1 janar 1947, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor për «krime kundër shtetit», dhe e dënoi me 15 vjet burg, konfiskimin e pasurisë si dhe humbjen e të drejtave politike baraz me kohën e dënimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2015), 361
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.