Lindi më 1916, në Berat. Më 26 shtator 1961, me vendim nr. 37, Gjykata e Beratit e deklaroi fajtor për "moskallzim krimi", dhe e dënoi me 2 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 91
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.