Lindi më 1 janar 1923, në Gramsh. Me vendim nr. 285, datë 4 tetor 1951, Gjykata Ushtarake Territoriale e Korçës e deklaroi fajtor për «pjesëmarrje në grup antipushtet» dhe e dënoi me 7 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 1 vit kohë. (Dënim i kombinuar.)

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2015), 442
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.