Lindi në Vlorë, më 7 janar 1949. U arrestua më 8 prill 1967, dhe më 8 gusht të po atij viti, Gjykata e Rrethit të Vlorës vendimi nr. 67 e deklaroi fajtor për "tradhëti kundër shtetit dhe atdheut të lënë në tentativë" dhe e dënoi me 9 vjet burgim.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 262
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.