Lindi më 1890, në Berat. Më 30 qershor 1945, me vendim nr. 92, u deklarua fajtor për "krime lufte,  ka qenë në organizatën tradhëtare të Ballit Kombëtar duke u bërë vegël e Jakup Shalësit e Bajram Xebës" dhe u dënua me burgim të përjetshëm dhe konfiskim të pasurisë. Më vonë, dënimi iu zbrit në 30 vjet burg dhe punë të detyruar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 116
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.