Lindi më 1934, në Bërzeshtë të Librazhdit. Më 14 qershor 1977, me vendim nr. 46, Gjykata e Librazhdit e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 10 muaj burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 48, FL. 10-11.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.