Lindi në 1920, në Borsh, Sarandë. Më 5 prill 1944, u vra për motive politike nga Brigada V partizane, në Kuç, Vlorë. Ekzekutimi u bë sipër varrit të Memo Metos, dhëndëri i komandantit të Br. V, një ritual hakmarrje që u ushtrua ndaj shumë personave jo komunistë që ranë në duart e partizanëve atë periudhë. M. M., ishte vrarë për motive të dobëta dhe jo në luftë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 227.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.