Lindi më 1929, në Peshkopi. Më 25 janar 1951, Gjykata e Lartë e dënoi për «përgatitje për t’u arratisur», me 10 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për tre vjet.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 53-54
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.