Lindi më 1930, në Vlorë. Me vendim nr. 8, 17 gusht 1966, Gjykata e Elbasanit e deklaroi fajtor për "tradhti ndaj atdheut"dhe për "pjesëmarrje në grup" dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim, si dhe heqjen e medaljes.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 6
Burimi: AISKK, Fondi 1, V. 2017, Dosja 84 , fl. 16-17
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.