Lindi në fshatin Dhërmi të Vlorës, në vitin 1932. Më 19 nëntor 1956, Gjykata e Rrethit të Korçës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut, në formën e tentativës për arratisje" dhe e dënoi me 12 vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 267
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.