Lindi në Bushat të Shkodrës. Me vendim nr. 289, datë 5 nëntor 1979, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër shtetit", dhe e dënoi me 25 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 97
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.