Lindi në vitin 1965, në Pukë. Më 23 korrik 1987, me vendim nr. 28, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes" dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 15, f. 241
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.