Lindi më 30 korrik të vitit 1968, në fshatin Pjetërshan të Kelmendit. Më 9 dhjetor 1986, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor për «krimin e tradhëtisë ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 352.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.