Lindi më 8 shkurt të vitit 1944, në Shkodër. Më 12 prill 1961, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për «krimin e tentativës për arratisje në bashkëpunim» dhe e dënoi me 4 vjet heqje lirie. Por më 15 maj të po atij viti, Gjykata e Lartë e ndryshoi vendimin e Gjykatës Ushtarake dhe, përfundimisht, e dënoi me 2 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 357.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.