Lindi në 1939, në Hoçisht, Korçë. Më 17 tetor 1961, me vendim nr. 157, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi "për krimin e tradhëtisë ndaj atdheut", me 5 vjet burg, humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet dhe konfiskimin e pasurisë të tundshme e të patundshme.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, Fl. 512
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.