Lindi më 25 dhjetor të vitit 1934, në Himarë. Më 17 janar 1961, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për «krimin e tradhëtisë ndaj atdheut në formën e arratisjes në një shtet të huaj», dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe me humbjen e së drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 394
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.