Angjelin ose Lin Martini bënte pjesë në një familje antikomuniste shkodrane, anëtarët e së cilës u dënuan me shumë vite burg gjatë periudhës së komunizmit.

Me bindje nacionaliste dhe monarkike, Angjelin Martini ishte një nga figurat kryesore të Legalitetit pas shembjes së regjimit komunist.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.