Lindi në Dhërmi, më 4 dhjetor 1942. Me vendim nr. 84, datë 15 gusht 1973, Gjykata e Rrethit të Krujës e deklaroi fajtor për "agjitacion dhe propagandë kundër pushtetit" dhe e dënoi me 7 vjet hejqe lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 237
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.