Lindi në Boboshticë të Korçës, në vitin 1925. Me vendim nr. 11, datë 20 maj 1976, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për "sabotim ekonomik" dhe "agjitacion e propagandë kundër pushtetit" dhe e dënoi me vdekje (me pushkatim), konfiskim tëpasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme, humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë, si dhe heqjen e dekoratave

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 189
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.