Lindi më 1913, në Nivicë, Sarandë. Më 18 prill 1947, Gjykata e Gjirokastrës e dënoi për "krimin se ka marrë pjesë në një grup armiqësor kundër pushtetit", me 3 vjet burg, punë të detyruar dhe heqjen e të drejtës politike për 1 vit.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 381-382
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.