Lindi më 1911, në Gjirokastër. Më 13 gusht 1993, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit që A. D. është dënuar "për krime kundër shtetit", me vendim nr. 11, 26 janar 1953, nga Gjykata Ushtarake e Tiranës. Ka bërë 12 vjet burg.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.91-92
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.