Lindi në fshatin Vodicë të Kolonjës, në vitin 1907. Më 30 tetor 1978, Gjykata Ushtarake e Kolonjës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë", dhe e dënoi me dhjetë vjet burg (dënim i kombinuar).

Burimi: AQSH, F.14, fl.44
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.