Lindi më 1869, në Himarë, Vlorë. Më 8 maj 1946, me vendim nr. 108, Gjykata Ushatrake e Vlorës e dënoi "si tradhëtar dhe organizues i politikës fashiste të Sillogut Himarë", me vdekje dhe konfiskim pasurie. Më 28 qershor 1946, me vendim nr. 21, Komiteti Ekzekutiv i Nënprefekturës së Himarës, vendosi "sekuestrimin e pasunisë së lujtëshme dhe të pa lujtëshme që përshkruhen në listën përkatëse".

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.6, Fl. 66-67
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.