Lindi më 4 prill të vitit 1921, në fshatin Pilur të Vlorës. Më 17 qershor 1947, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për «përgatitje për t’u arratisur jashtë shtetit» dhe e dënoi me 2 vjet heqje lirie dhe punë të detyrueshme. U lirua me dekret të Presidiumit të Kuvendit Popullor të 27 prillit të vitit 1949.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 446.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.