Lindi më 12 shkurt 1956, në Vlorë. Me vendim nr. 14, datë 23 maj 1979, Gjykata e Rrethit të Fierit (Kolegji Ushtarak) e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë», dhe e dënoi me 7 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 343
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.