Lindi në Sarandë, në vitin 1912. U arrestua më 6 dhjetor 1949. Me vendim nr. 131, datë 31 gusht 1950, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "veprimtari armiqësore kundër vendittonë, duke tentuar për të kaluar kufirindhe të ndihmone armiqtë e vendit tonë" dhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie, humbjen e të drejtave elektorale për 1 vit kohë, si dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 271
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.