Lindi më 1914, në Gjirokastër. Më 23 nëntor 1974, Gjykata e Rrethit të Beratit e deklaroi fajtor për krimin e "tradhëtisë ndaj atdheut" dhe "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor", dhe u dënua me 25 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 218
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.