Lindi më 1887, në Konispol. U arrestua më 2 prill 1946, dhe më 11 shtator 1949, me
vendimin nr. 81, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor si “sabotator të
pushtetit dhe armik të popullit”, dhe e dënoi me 8 vjet burg.
Fondi 1, viti 2014, dosja 14, fl. 10-11.

Burimi: Fondi 1, viti 2014, dosja 14, fl. 10-11
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.