Lindi më 1924, në Libohovë. Më 25 maj 1952, me vendim nr. 25, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për «dhënie informatash me karakter ushtarak, politik dhe ekonomik», dhe e dënoi me 5 vjet burg, punë të detyruar, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 132.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.