Lindi në vitin 1920, në Pobickë të Kolonjës. Me vendim nr. 156, datë 8 shtator 1951, Gjykata e Korçës e deklaroi fajtor për "dhënie informatash diversantëve" dhe për "agjitacion e propagandë", dhe e dënoi me 10 vjet privim lirie me punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 204
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.