Lindi në Shalës të Kolonjës. Më 4 janar 1994, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi të njohë faktin juridik të vrasjes së tij pa gjyq për motive politike më 10 korrik të vitit 1944, në vendin e quajtur Qafa e Gërllavës.

 

Burimi: Fjalori encikolpedik i Viktimave te Terrorit Komunist V(Tiranë: ISSK, 2016) 107.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.