Lindi më 1921, në Mbreshtan, Berat. Arrestuar më 11 prill 1950. Më 16 shtator 1950, me vendim nr. 102, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e dënoi "për tradhti ndaj atdheut", me 8 vjet burg, humbjen e të drejtës elektorale, heqjen e gradës ushtarake dhe konfiskim pasurie.

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 322
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.