Ka provuar burgun e Qafë-Barit. Ka qenë pjesë e revoltës dhe pas saj u hoq nga ky burg.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.