Lindi në vitin 1928, në Gjirokastër. Më 15 shtator 1950, me vendimin nr. 150, Gjykata
Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtore për “veprimtari armiqësore duke tentuar të
kalojë kufirin për në Greqi”, dhe e dënoi me 3 vjet burg me punë të detyruar, konfiskimin
e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 1 vit kohë. Më 12 prill 1951, Gjykata
e Lartë Ushtarake ia uli dënimin në 1 vit burg dhe punë të detyruar.
AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 21, fl. 592.

Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 21, fl. 592
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.