Lindi më 1926, në Libohovë. Me vendim nr. 244, datë 21 tetor 1950, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe për "parulla disfatiste" dhe e dënoi me 10 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë. U lirua më 29 korrik 1956.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 289
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.