Lindi në vitin 1942, në Pogradec. Më 25 shkurt 1976, me vendim nr. 34, Gjykata e Korçës e dënoi me 13 vjet burg, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 391
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.