Alush Xhemal Sejko u lind në Filat të Greqisë (Çamëri) më 1921, dhe ishte banues në Kavajë. Gjatë pushtimit italian u burgos në Bari. Në dt. 27 nëntor 1946, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi me vdekje.

Burimi: https://kujto.al/70-vjet-nga-ekzekutimi-alush-sejkos-e-dr-riza-resulit/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.