Lindi më 1871, në Peqin. Më 30 janar 1947, me vendim nr. 42, Gjykata Ushtarake Elbasan e dënoi për «sabotator të pushtetit» me 1 vit burg dhe humbjen e të drejtave qytetare dhe politike baras me kohën e dënimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 397
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.