Lindi më 1919, në Kishaj, Kukës. Arrestuar më 1 tetor 1978. Më 17 shtator 1979, Gjykata e Kukësit e dënoi "për krimin e strehimit të diversantëve të ardhur nga Jugosllavia" dhe "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor", me 12 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 289
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.