Lindi më 1917, në Lushnje. Më 21 shtator 1950, u dënua "për krimin e rrahjes së Marshallit të Sigurimit", me 6 vjet burg, heqjen e të drejtës elektorale dhe sekuestrimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme. Vdiq në burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 193
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.