Lindi më 1899, në Beragozhdë, Korçë. Më 21 mars 1950, me vendim nr. 33, Gjykata Ushtarake Korçë e dënoi për “pjesëmarrës në një grup për rrëzimin e pushtetit dhe agjitacion e propagandë” me 10 vjet burg dhe punë të detyruar.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 8. Fl. 431-432
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.