Lindi në fshatin Gostivisht të Kolonjës, në vitin 1905. Më 16 korrik 1993, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të dënimit me burg të Alim Dostit për "motive politike", nga 1 marsi i vitit 1946 deri më 1 mars 1948.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 316
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.