Lindi në fshatin Kallara të Vlorës, në vitin 1920. Më 30 shtator 1991, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vërtetoi vrasjen pa gjyq në shtator të vitit 1946, "për çështje politike".

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 244
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.