Lindi më 31 dhjetor të vitit 1920, në fshatin Golëm të Gjirokastrës. Gjatë luftës u rrjeshtua në radhët e forcave të Ballit Kombëtar. Më 26 korrik të vitit 1944 u kap, bashkë me të vëllanë, Avdul Alikon, nga forcat partizane të Brigadës VI dhe u pushkatua në fshatin Kodër të Tepelenës.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 2, Fl. 176, 177
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.