Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar, dhe të pushkatuarve pa gjyq vërtetoi vrasjen e saj pa gjyq për motive politike, më 12 dhjetor 1943, në Korçë.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 32
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.