U akuzua për agjitacion dhe propagandë bashkë me familjarë të tij. U dënua në 28 dhjetor 1979 me 12 vite vjet heqje lirie.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.