Lindi në Korçë, në vitin 1903 ose 1906. Shkollën tregtare e kreu në Romë.

Në nëntor 1944, u pushkatua prej skuadrave partizane. Në zbatim të Ligjit nr. 7514, datë 30 shtator 1991, të udhëzimit nr. 2, datë 4 janar 1992 të Këshillit të Ministrave, komisioni i ngritur për vërtetimin e vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, në mbledhjen e datës 7 shkurt 1992, vendosi vërtetimin e faktit të vrasjes pa gjyq për “motive politike” të Ali Selfo Panaritit, në nëntor të vitit 1944.

 

Burimi: “Gazeta 55”, 1 dhjetor 2014, f. 23; Fondi 1, viti 2017, dosja 105, fl. 66.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.