Lindi më 1908, në fshatin Picar të Gjirokastrës. Me vendim nr. 170, datë 18 shtator 1945, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi «kriminel të Luftës Nacional-Çlirimtare», dhe e dënoi me 5 vjet burg dhe humbjen e së drejtës elektorale për 2 vjet kohë. Më 1949, iu fal pjesa e mbetur e dënimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 234.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.