Më 3 gusht 1946, me vendim nr. 184, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor sespe ka qenë "bashkëpunëtor me kriminelë dhe të arratisur, korrier i organizatës tradhëtare Balli Kombëtar", dhe e dënoi me 15 vjet burg dhe konfiskim të pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 17
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.