Lindi në Tiranë, më 20 qeshor 1942. Me vendim nr. 118, datë 26 shtator 1960, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për «tentativë arratisjejeje» dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie, si dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2015), 443
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.